│ De zingende Decoupeerzaag │
Revue van Nu

De groep de Zingende Decoupeerzaag speelt in deze voorstelling een muziekvereniging uit Budel die voor het eerst buiten het dorp optreedt. Meer dan de helft van de leden is te laat, de dirigent is verdwaald en domineert de groep door de telefoon. Stiekum en met een heel kleine bezetting besluiten de aanwezige leden toch de revue te gaan doen. Wonder boven wonder weten ze deze uiteindelijk te presenteren.
Het resultaat is een bizarre verzameling van show-elementen: een klassiek ballet, een poedelshow, een nog bruine Michael Jackson, echte oud-Brabantse tradities, gevoelige liederen en nog veel, veel meer...
....uitgevoerd door zes enthousiaste hobbyisten... en hun publiek.

De Zingende Decoupeerzaag is een muziektheatergroep uit Tilburg van vier muzikanten en twee acteurs, die elkaar hebben leren kennen in De Enige Echte Efteling Fanfare. De groep bestaat uit:

Arijan van Bavel als Adje van Nispen (spel, zang)
Arijan begon als jeugdspeler bij Star van Jos Brink en Frank Sanders en is bekend geworden door zijn jarenlange vertolking van Appie Janssen uit De Enige Echte Efteling Fanfare.

Han Hazewindus als Theo van Dongen (spel, zang, accordeon)
Han regisseerde en speelde in diverse zomerfestivalvoorstellingen; o.a. het wildwest spektakel “Bibbergeld” en het koningsdrama “Val van Paard”

Sander Loog als Tjeerd van Dongen (saxofoon, zang)
Sander speelde in verschillende populaire bands mee, waaronder Def P & the Beatbusters en Mark Foggo & the Skaters, waarmee hij o.a. op Lowlands te zien is geweest.

Rolf Rombouts als Tinus van dongen (bastuba, basgitaar, toetsen, zang)
Rolf, bekend en berucht in de Dongense muziekscene, is tubaspeler en afgestudeerd als dirigent HAFA. Hij speelde o.a. in De Steinbock Kapelle.

Bart van de Put als Tom van Dongen (drums, percussie, zang)
Bart speelt in de bands Boogie & the Wizards en het aanstormende 2nd Place Driver. Ook speelt hij in diverse showorkesten en De Steinbock Kapelle.

Albert van de Linden als Frans van dongen (pauken, fagot, 12-snarige gitaar)
Albert is vele jaren muzikant in de shows van Mini en Maxi geweest, maar heeft vooral een belangrijke betekenis als de muzikale coach van Hans Liberg.